Få professionel hjælp til udskiftning af vinduer

Når du skal finde det rigtige materiale til dine nye vinduer, er der primært 3 punkter, du skal være opmærksom på:
 • Stil/udformning
 • Vedligeholdelse/holdbarhed
 • Pris

Vinduerne er afgørende for bygningens/husets udseende. Nye vinduer kan ændre indtrykket af en bygning/hus, og de bør derfor vælges med omhu.

Hos AHA Construction ApS vil vi meget gerne bringe vores erfaring og viden i spil og rådgiver meget gerne omkring type af vinduer, æstetik ol. så det matcher dine behov. Vi har mange glade kunder på hele Fyn – især fra Marslev, Nyborg, Kerteminde og Odense.

Hæv husprisen med nye vinduer

Det er de færreste huse, der kan bære de samme vinduer hele deres levetid. Nye vinduer er ikke blot medvirkende til at give dit hus et nyt look og et bedre indeklima – nej, nye vinduer kan faktisk hæve værdien på dit hus.

Det kan de fordi, nye vinduer giver dit hus en bedre energimærkning, og det mærkes på vurderingen af huse. Vi kan hjælpe dig med:

 • ​Montering af vinduer
 • ​Udskiftning af vinduer
 • ​Rådgivning om nye vinduer
 • Montering af vinduer efter mål

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud

Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud til netop jeres byggeprojekt. Vi yder altid vores ypperste for at opnå et godt resultat, uanset om opgaven omhandler store totalentrepriser, eller hurtig udskiftning af vinduer.

I kan nemt udfylde formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi kan også kontaktes via e-mail: ​aha@ahac.dk og tlf: 20 85 26 46

  Hvad koster udskiftning af vinduer?

  Priser på udskiftning af vinduer afhænger altid af, hvor mange vinduer det drejer sig om, og om disse vinduer har standardmål eller specielle mål. Derfor kan vi først give en pris, når vi kender dit projekt. Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os.

  Du kan få fat i os på +4​5 20​ 85 26 46 eller aha@ahac.dk. Vi ser frem til at udskifte dine vinduer.