Totalentreprise – gør det nemt for dig selv

Fortjener din byggeproces en totalentreprenør, der har stor erfaring med ledelse og godt håndværk? Så er AHA Construction ApS det rette match. Vi er et alsidigt byggefirma, der i mange år har arbejdet med små og store byggeprojekter for både private kunder og erhverv. Vi tager imod kunder i hele Danmark, men vores nærområde er Fyn, særligt Marslev, Nyborg, Kerteminde og Odense.

Vinduerne er afgørende for bygningens/husets udseende. Nye vinduer kan ændre indtrykket af en bygning/hus, og de bør derfor vælges med omhu.

Hos AHA Construction ApS vil vi meget gerne bringe vores erfaring og viden i spil og rådgiver meget gerne omkring type af vinduer, æstetik ol. så det matcher dine behov. Vi har mange glade kunder på hele Fyn – især fra Marslev, Nyborg, Kerteminde og Odense.

Vi varetager hele byggeprocessen

​Der er mange grunde til at lade AHA Construction stå for din totalentreprise eller din hovedentreprise. Vi har mange års erfaring, og kender alle led i processen. På samme måde har vi et solidt samarbejde med en lang række kompetente samarbejdspartnere i byggebranchen, såvel rådgivere som fagentreprenører. Alt sammen din garanti for, at dit byggeri udføres inden for de aftalte rammer – til den aftalte økonomi og tid. Undervejs sørger vi for en høj grad af åbenhed i både økonomi, materialevalg mv.

Oven i købet

Kundeloyalitet er nøglen til øget vækst og essensen i et langvarigt og tilbagevendende samarbejde. Det hele starter med en tilfreds kunde, som på baggrund af det gode samarbejde og de gode løsninger bliver en loyal kunde. Vi mener, at loyalitet skal gå begge veje, og en af vores allervigtigste fokusområder er derfor loyalitet. Hos os får I en loyal entreprenør, der gerne går den ekstra mil for at gøre kunden glad.

Hvad koster en totalentreprise?

​Vores priser varierer naturligvis efter opgavens omfang. Er det hele dit hus, der skal renoveres, vil prisen være anderledes, end hvis du blot ønsker en renovering af dit badeværelse.

Hos os er du garanteret en fair pris, der stemmer overens med dit projekt. Du får en professionel totalentreprenør, som har stor erfaring med totalentrepriser. Vores vigtigste job er at sørge for, at dine ønsker bliver opfyldt til tiden.

For at sikre fuld gennemsigtighed bliver byggeprocessen dokumenteret fra start til slut med billeder og tæt dialog. Det er din og vores sikkerhed for det bedste resultat.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud

Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud til netop jeres byggeprojekt. Vi yder altid vores ypperste for at opnå et godt resultat, uanset om opgaven omhandler store totalentrepriser, eller hurtig udskiftning af vinduer.

I kan nemt udfylde formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi kan også kontaktes via e-mail: ​aha@ahac.dk og tlf: 20 85 26 46

    Kontakt os for et samarbejde om totalentreprise

    Hvis du har brug for kvalificeret og konkurrencedygtig totalentreprise til dit byggeprojekt, skal du ikke tøve med at kontakte os på ​+4​5 20​ 85 26 46 eller aha@ahac.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig!

    totalent
    totalen2