Murerarbejde

Tilbygning, ombygning, nyt badeværelse, renoveringsopgaver – disse er nogle af de mange mureropgaver, vi mestrer til fulde.

AHA Construction ApS tager dig og dine ønsker alvorligt. Dit projekt bliver til vores projekt. Vi løser enhver opgave med samme entusiasme. Vi ved, at det at skulle bygge er et stort og uoverskueligt projekt for de fleste. Derfor tager vi gerne hele opgaven fra jeres skuldre, så I blot skal nyde, at jeres ønsker bliver realiseret.

I forbindelse med et kommende byggeprojekt er der ofte mange spørgsmål. Vi stiller gerne vores egne erfaringer og ekspertise til rådighed, og rådgiver gerne om f.eks. myndighedskrav, materialevalg, vedligeholdelse, kvaliteter m.m. og sørger for at du får den ønskede løsning afleveret til aftalt tid og pris.

Vinduerne er afgørende for bygningens/husets udseende. Nye vinduer kan ændre indtrykket af en bygning/hus, og de bør derfor vælges med omhu.

Hos AHA Construction ApS vil vi meget gerne bringe vores erfaring og viden i spil og rådgiver meget gerne omkring type af vinduer, æstetik ol. så det matcher dine behov. Vi har mange glade kunder på hele Fyn – især fra Marslev, Nyborg, Kerteminde og Odense.

Kontakt os, så ser vi på jeres ønsker og behov, og på hvordan vi sammen kommer videre i projektet.

murer

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud

Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud til netop jeres byggeprojekt. Vi yder altid vores ypperste for at opnå et godt resultat, uanset om opgaven omhandler store totalentrepriser, eller hurtig udskiftning af vinduer.

I kan nemt udfylde formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi kan også kontaktes via e-mail: ​aha@ahac.dk og tlf: 20 85 26 46