Vi er eksperter i facade isolering

Er isoleringen ikke, hvad den har været i dit hus efter mange års tro tjeneste?

Hos AHA Construction ApS har vi stor erfaring med netop facadeisolering, og vi garanterer god service udført efter de nyeste teknikker og tendenser inden for isolering.

Alt efter hvilken type hus du har, bringer vi altid forskellige idéer i spil for at sikre at din isolering af facade bliver, som du vil have den. Både mht. overflade, udseende og det optimale indeklima. Vi kan rådgive dig om nye produkter og tendenser i branchen.

Er du bosat på Fyn, måske omkring Marslev, Nyborg, Kerteminde og Odense, så kan vi meget kort varsel komme fordi og kigge på dit hus.

Vinduerne er afgørende for bygningens/husets udseende. Nye vinduer kan ændre indtrykket af en bygning/hus, og de bør derfor vælges med omhu.

Hos AHA Construction ApS vil vi meget gerne bringe vores erfaring og viden i spil og rådgiver meget gerne omkring type af vinduer, æstetik ol. så det matcher dine behov. Vi har mange glade kunder på hele Fyn – især fra Marslev, Nyborg, Kerteminde og Odense.

Derfor er det vigtigt at isolere facaden på dit hus

Det er de færreste ældre huse, der ikke før eller siden trænger til at blive isoleret på ny.

En godisolering kan give dig og din familie et langt bedre indeklima hvilket ydermere resulterer i en bedre energimærkning. Med facadeisolering får du et helt nyt look til dit hus – samt en stor besparelse på din varmeregning.

 

Fordele ved facadeisolering:

 • ​Udvendig isolering minimerer risikoen for fugtproblemer i dit hus
 • Udvendig isolering er 30 procent mere effektiv end indvendig isolering
 • ​Udvendig isolering reducerer ikke dit boligareal, som indvendig isolering kan risikere at gøre

Hvad koster facadeisolering?

Der er stor forskel på vores priser på facadeisolering, og det er selvfølgelig fordi, der er forskel på projekternes omfang. Er det kun et enkelt sted, der er behov for isolering af ydervæg, er det en anden pris, end hvis hele facaden på dit hus skal isoleres. En pris afhænger ligeledes af husets størrelse, så ønsker du en pris, må du meget gerne kontakte os – så finder vi en god og passende pris til dig. Vi er nemlig altid konkurrencedygtige på vores priser.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud

Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud til netop jeres byggeprojekt. Vi yder altid vores ypperste for at opnå et godt resultat, uanset om opgaven omhandler store totalentrepriser, eller hurtig udskiftning af vinduer.

I kan nemt udfylde formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi kan også kontaktes via e-mail: ​aha@ahac.dk og tlf: 20 85 26 46

  Kontakt os for at få en pris på facadeisolering

  Vi er altid klar på nye udfordringer – store som små. Tøv derfor ikke med at kontakte os på

  +4​5 20​ 85 26 46 eller aha@ahac.dk for en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig.​

  Vi glæder os til at isolere facaden på dit hus.

  lvinar dapibus leo.

  slider-2_99
  Builders working off Telescopic Boom Lift while fitting insulated sandwich panels to the facade of a new multistorey residential building. Working at height safely