Tagarbejde

Hæv værdien på din bolig med et nyt tag eller en tagrenovering.

Der er masser af gode grunde til at få en håndværker ud for at kigge på dit tag – og hvis du vælger et samarbejde med os, garanterer vi dig et resultatet, du bliver glad for.

Vi lægger alle former for tage. Eternit, tegl, betonsten og skifer. De forskellige materialer har hver deres styrker og svagheder. Tagets holdbarhed, pris i materialer såvel som i arbejdstimer, rengøring og vedligeholdelse er bare nogle af de aspekter, du skal forholde dig til. Vi rådgiver dig altid gerne, hvis du er i tvivl.

Vinduerne er afgørende for bygningens/husets udseende. Nye vinduer kan ændre indtrykket af en bygning/hus, og de bør derfor vælges med omhu.

Hos AHA Construction ApS vil vi meget gerne bringe vores erfaring og viden i spil og rådgiver meget gerne omkring type af vinduer, æstetik ol.

så det matcher dine behov. Vi har mange glade kunder på hele Fyn – især fra Marslev, Nyborg, Kerteminde og Odense.

Vi glæder os til at høre om netop dit projekt.

roofing

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud

Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud til netop jeres byggeprojekt. Vi yder altid vores ypperste for at opnå et godt resultat, uanset om opgaven omhandler store totalentrepriser, eller hurtig udskiftning af vinduer.

I kan nemt udfylde formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi kan også kontaktes via e-mail: ​aha@ahac.dk og tlf: 20 85 26 46