Renovering af badeværelser

Badeværelset er et af de mest personlige rum i en moderne bolig. I forbindelse med renovering af badeværelser eller etablering af nyt giver vi gerne inspiration til et kreativt valg af fliser samt en funktionel indretning.

Vores erfaring fra et utal af renoveringer og ombygninger af badeværelser er din tryghed, når idéer skal blive til virkelighed. Vi sikrer korrekt udførelse af selv de svære detaljer i processen.

Lad AHA Construction ApS rådgive dig før projektets start og give inspiration, der kan komme Jer til glæde i mange år fremover.

Vinduerne er afgørende for bygningens/husets udseende. Nye vinduer kan ændre indtrykket af en bygning/hus, og de bør derfor vælges med omhu.

Hos AHA Construction ApS vil vi meget gerne bringe vores erfaring og viden i spil og rådgiver meget gerne omkring type af vinduer, æstetik ol.

så det matcher dine behov. Vi har mange glade kunder på hele Fyn – især fra Marslev, Nyborg, Kerteminde og Odense.

Vi glæder os til at høre om netop dit projekt.

Modern bathroom interior, eco-friendly furniture decor made of organic and sustainable materials, home decor and luxury design concept

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud

Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud til netop jeres byggeprojekt. Vi yder altid vores ypperste for at opnå et godt resultat, uanset om opgaven omhandler store totalentrepriser, eller hurtig udskiftning af vinduer.

I kan nemt udfylde formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi kan også kontaktes via e-mail: ​aha@ahac.dk og tlf: 20 85 26 46